Бащата на Бритни Спиърс подаде молба за прекратяване на съдебното попечителство,

...
Бащата на Бритни Спиърс подаде молба за прекратяване на съдебното попечителство,
Коментари Харесай

Бритни на свобода? Баща й подписа оттеглянето си от попечителство

Бащата на Бритни Спиърс подаде молба за преустановяване на правосъдното настойничество, което управлява живота и парите на певицата в продължение на 13 години. Джеймс Спиърс е подал молбата си пред Висшия съд на Лос Анджелис през вчерашния ден, заяви " Асошиейтед Прес ".

" Както господин Спиърс споделяше още веднъж и още веднъж, всичко, което желае, е това, което е най-добро за щерка му ", се споделя в документа, завършен от юриста му.

" Ако госпожа Спиърс желае да приключи попечителството и има вяра, че може да се оправи със личния си живот, господин Спиърс счита, че тя би трябвало да получи този късмет. "

Съдията Бренда Пени, която управлява случая, ще би трябвало да утвърди хода. 

Джеймс Спиърс беше обект на гняв както от страна на щерка му, по този начин и от обществеността.

Искане от юриста на Бритни Спиърс, подкрепено с петиция за отстраняването му трябваше да бъде изслушано на идващото съвещание по делото на 29 септември.

Припомняме, че Джеймс Спиърс съобщи в заявление на 12 август, че възнамерява да се отдръпна като квестор на нейните финанси, само че не предложи график по кое време това ще се случи. Той се отхвърли от контрола си върху нейните житейски решения още през 2019 година, като резервира единствено ролята си да следи парите и парцелите й. 



Попечителството бе наложено през 2008 година, когато Бритни започна обществено да губи контрола над психиката си, защото медиите бяха захласнати от всекидневието й, а орди папараци я преследваха нападателно на всички места. Тогава певицата загуби и попечителството над децата си. 
 
Джейми Спиърс: Не знаете за зависимостите и психологичните проблеми на Бритни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР